Loodgieter nodig in Rotterdam?

Rijnmond Loodgieter Service staat dag en nacht voor u klaar. Bel rechtstreeks met onze loodgieter Rotterdam. 24 uur bereikbaar! ook in het weekend en op feestdagen!

20 jaar ervaring

Met liefde voor het loodgietersvak is voor ons geen klus te groot. Wij helpen u dan ook graag met alle soorten verstoppingen en lekkages.

Referenties

C. van Zanthen
particulier
Lees verder
Monteur was zeer netjes en klantvriendelijk, daarnaast was een leuk gesprek met de monteur erg fijn.
A. Bruyns
particulier
Lees verder
Na 3 loodgieters gebeld te hebben met een volle agenda eindelijk geholpen door het team van Rijnmond Loodgieter Service. Acceptabele prijs en goede werk geleverd.
B. van der Huyden
particulier
Lees verder
Dik tevreden! Net en professioneel team. Kwamen met 2 man sterk ons riool ontstoppen.
Vorige
Volgende

Spoed?

Heeft u direct een loodgieter nodig? Neem dan contact op met onze spoeddienst. Wordt direct doorverbonden met onze monteur!

Ons werkgebied in Rotterdam

Rotterdam-Noord, Overschie, Prins Alexander, Charlois, Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle a/d IJssel

Rijnmond Loodgieter Service | Uw vakman voor loodgieters werkzaamheden in Rotterdam

Met meer dan 20 jaar ervaring is voor ons geen klus te groot. Vakmanschap en duurzame materialen tegen een betaalbare prijs.

Rijnmond Loodgieter Service is een zelfstandige organisatie waarmee wij snel, flexibel en efficiënt opereren in midden- , zuid-  en west Nederland. Wij zijn de specialist op het gebied van totaalonderhoud voor uw vastgoed. Onze 24/7 spoed service Rotterdam is speciaal gericht op het verrichten van nood reparatie’s en het maken van noodvoorzieningen.

Jaar werkervaring
Klussen afgerond
Klanten
Gemiddelde beoordeling

Referenties

In de namiddag Rijnmond Loodgieter Service gebeld om mijn verstopte afvoer te repareren. Monteur was beschikbaar en kwam gelijk langs. Na grondige inspectie werd alles weer vrij gemaakt. Super service en snel geregeld! Bedankt!
S. Wielewaal
particulier
Na 3 loodgieters gebeld te hebben met een volle agenda eindelijk geholpen door het team van Rijnmond Loodgieter Service. Acceptabele prijs en goede werk geleverd. Hartelijke groet, Annemarie
A. Bruyns
particulier